Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης
 • Ελληνικά
 • English
 • Русский
 • Română
 • български
 • Српски језик
 • ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΦΥΤΟΥ

  ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

  ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΥΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

  Η άμεση πρόσβαση σε γιατρό για παιδιά και ενήλικες κατά τη διάρκεια των διακοπών αποτελεί δικαίωμα όλων. Το δίκτυο ιατρείων πρωτοβάθμιας περίθαλψης με κάλυψη σε όλη τη Χαλκιδική, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη άμεσης διάγνωσης από έμπειρους ιατρούς.

  Ιατρική κάλυψη με πρωτοβάθμια περίθαλψη στην Άφυτο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και τις γύρω περιοχές. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για άμεση κλινική και ιατρική περίθαλψη.

  Για εσάς που ψάχνετε ένα διαγνωστικό κέντρο ή γενικό ιατρό στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και την Άθυτο. Καθώς και στις γύρω περιοχές όπως Καλλιθέα, Κασσανδρεία, Νέα Φώκαια, κλπ. Θα βρείτε το ιατρείο στον δρόμο που ξεκινάει από το κέντρο και οδηγεί στην παραλία, βρίσκεται στο κέντρο της Αφύτου, με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα στάθμευσης.

  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ – 24ΩΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

  Διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς του δικτύου, για ένα πλήθος ιατρικών προβλημάτων και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη. Υπηρεσίες γενικών ιατρικών ελέγχων, παθολογικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών και αλλεργικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, για ενήλικες, παιδιά και όλη την οικογένεια. Ο ιατρός έχει πάντα στόχο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη που παρέχουμε αφορά φυσικά τους Έλληνες ασθενείς αλλά και τους τουρίστες από χώρες του εξωτερικού, για τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα αγγλικά.

  Έγκαιρη Ιατρική Διάγνωση

  Έγκαιρη Διάγνωση

  Διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς του δικτύου, για ένα πλήθος ιατρικών προβλημάτων και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη.

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  Υπηρεσίες ιατρικών ελέγχων, παθολογικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών και αλλεργικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

  Γιατρός Κατ' Οίκον

  Γιατρός Κατ’ Οίκον

  Ο ιατρός του δικτύου μας έχει πάντα στόχο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα αγγλικά.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  Είναι δεδομένο πως κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών του χρόνου, υποφέρουμε από ασθένειες που συναντώνται πιο σπάνια το υπόλοιπο έτος. Αλλεργίες στα μάτια ή και άλλες περιοχές μπορούν να προκαλέσουν σπυράκια και ερεθισμούς. Επίμονος βήχας, τσιμπήματα εντόμων ή θαλάσσια τσιμπήματα, πρησμένες αμυγδαλές το καλοκαίρι, θα πρέπει να ελέγχονται άμεσα από έναν γιατρό με εμπειρία σε εποχιακά ιατρικά θέματα. Συγκεκριμένα, τα ιατρικά ζητήματα όπως: εμβοές και πόνοι στα αυτιά, αναπνευστικά και λοιπά προβλήματα λόγω καύσωνα, εγκαύματα, λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες ή γυναικολογικά ζητήματα όπως οι κολπίτιδες.

  Το ιατρείο στην Άφυτο, σας έχει καλυμμένους απέναντι σε όλες τις αιφνίδιες ιατρικές ανάγκες περίθαλψης, όπως χτυπήματα και σπασίματα, εκδορές ή εξαρθρώσεις. Το ιατρικό μας προσωπικό είναι κοντά σας τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες ασθενείς. Έχετε τη δυνατότητα για κλείσιμο ραντεβού ή και έκτακτης επίσκεψης, για όλα τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

  Εκτός των ωρών λειτουργίας του ιατρείου που θα βρείτε παρακάτω, ο γιατρός στην Άφυτο εφημερεύει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο (ιατρός on call) για τα επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας σας συνεχή προστασία, δίπλα σας. Ακόμη, το ιατρείο σας δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού κατ’ οίκον. Βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους ηλικιωμένους ή εκείνους που δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μετακίνησης.

  Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς άγχος. Τώρα έχετε δίπλα σας πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, άμεσα διαθέσιμη όποτε και αν τη χρειαστείτε.

  Ιατρείο στην
  Άφυτο Χαλκιδικής

  Ή μπορείτε να χρησιμοποιείτε
  τον χάρτη που ακολουθεί

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ