Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης
 • Ελληνικά
 • English
 • Русский
 • Română
 • български
 • Српски језик
 • Ιατρείο Πολύχρονου

  Ιατρείο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

  ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

  Η άμεση πρόσβαση σε γιατρό για παιδιά και ενήλικες κατά τη διάρκεια των διακοπών αποτελεί δικαίωμα όλων. Το δίκτυο ιατρείων πρωτοβάθμιας περίθαλψης με κάλυψη σε όλη τη Χαλκιδική, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη άμεσης διάγνωσης από έμπειρους ιατρούς.

  Ιατρική κάλυψη με πρωτοβάθμια περίθαλψη στο Πολύχρονο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και τις γύρω περιοχές. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για άμεση κλινική και ιατρική περίθαλψη.

  Για εσάς που ψάχνετε ένα διαγνωστικό κέντρο ή γενικό ιατρό στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και το Πολύχρονο. Καθώς και στις γύρω περιοχές όπως Κρυοπηγή, Καλλιθέα, Άφυτο, Κασσανδρεία, Σίβηρη κλπ. Θα βρείτε το ιατρείο στον πεζόδρομο που βρίσκεται στο κέντρο του Πολύχρονου, με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα στάθμευσης.

  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ – 24ΩΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

  Διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς του δικτύου, για ένα πλήθος ιατρικών προβλημάτων και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη. Υπηρεσίες γενικών ιατρικών ελέγχων, παθολογικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών και αλλεργικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, για ενήλικες, παιδιά και όλη την οικογένεια. Ο ιατρός έχει πάντα στόχο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη που παρέχουμε αφορά φυσικά τους Έλληνες ασθενείς αλλά και τους τουρίστες από χώρες του εξωτερικού, για τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα αγγλικά.

  Έγκαιρη Ιατρική Διάγνωση

  Έγκαιρη Διάγνωση

  Διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς του δικτύου, για ένα πλήθος ιατρικών προβλημάτων και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη.

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  Υπηρεσίες ιατρικών ελέγχων, παθολογικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών και αλλεργικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

  Γιατρός Κατ' Οίκον

  Γιατρός Κατ’ Οίκον

  Ο ιατρός του δικτύου μας έχει πάντα στόχο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα αγγλικά.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  Είναι γεγονός πως τους θερμούς μήνες του χρόνου οι άνθρωποι υποφέρουν από ασθένειες που συναντώνται σπανιότερα κατά τον υπόλοιπο χρόνο. Μια αλλεργία στα μάτια ή σε άλλες περιοχές που προκαλεί σπυράκια και ερεθισμούς, ένας επίμονος βήχας, τσιμπήματα εντόμων ή τσιμπήματα στη θάλασσα, πρησμένες αμυγδαλές το καλοκαίρι, πρέπει να ελέγχονται άμεσα από έναν έμπειρο γιατρό. Ειδικότερα θέματα περιλαμβάνουν τα παρακάτω: εμβοές και πόνοι στα αυτιά, αναπνευστικά και προβλήματα λόγω ζέστης, εγκαύματα, λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες ή γυναικολογικά ζητήματα όπως η κολπίτιδα.

  Το ιατρείο του δικτύου στο Πολύχρονο σας καλύπτει για όλες τις ξαφνικές ανάγκες ιατρικής περίθαλψης. Ανάγκες όπως χτυπήματα και σπασίματα, εκδορές, εξαρθρώσεις. Το ιατρικό προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας (για παιδιά και ενήλικες ασθενείς) με δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού ή και έκτακτα, για όλα τα άμεσα περιστατικά.

  Εκτός των παρακάτω ωρών λειτουργίας του ιατρείου, ο ιατρός εφημερεύει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο (γιατρός on call) για επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας συνεχή προστασία δίπλα σας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού κατ’ οίκον, για ηλικιωμένους ή εκείνους που δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μετακίνησης.

  Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς φόβο, έχοντας δίπλα σας πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, άμεσα διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

  Ιατρείο στο
  Πολύχρονο Χαλκιδικής

  Ή μπορείτε να χρησιμοποιείτε
  τον χάρτη που ακολουθεί

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

  10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00