Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης
 • Ελληνικά
 • English
 • Русский
 • Română
 • български
 • Српски језик
 • Ιατρείο Χανιώτης

  Ιατρείο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

  ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

  Το δίκτυο ιατρείων Halkidiki Doctors σε όλη τη Χαλκιδική, δημιουργήθηκε έτσι ώστε να καλύψει το πλήθος των αναγκών άμεσης διάγνωσης, από έμπειρους ιατρούς. Άλλωστε η έγκαιρη πρόσβαση σε ιατρό για παιδιά και ενήλικες κατά τη διάρκεια των διακοπών, αποτελεί ένα θεμελιώδες δικαίωμα όλων.

  Ψάχνετε λοιπόν για ιατρό; Σας παρέχουμε ιατρική κάλυψη στη διάθεση σας όλο το 24ωρο. Άμεση κλινική και ιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη στη Χανιώτη της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

  Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε διαγνωστικό κέντρο ή γενικό γιατρό στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και την περιοχή της Χανιώτης ή τη Σκιώνη. Το ιατρείο βρίσκεται κοντά σας για οποιοδήποτε ιατρικό επείγον αντιμετωπίσετε. Θα το βρείτε εύκολα κατεβαίνοντας από τον κεντρικό δρόμο προς την πλατεία στην αριστερή σας πλευρά, λίγο πριν την κεντρική πλατεία της Χανιώτης.

  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ – ΚΑΛΥΨΗ 24/7 – ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Το δίκτυο ιατρείων παρέχει διαγνωστικές ιατρικές υπηρεσίες για διάφορες ασθένειες και εξετάσεις. Επισκεφθείτε μας για κάθε ιατρική ανάγκη άμεσου χαρακτήρα αλλά και για όλα τα παθολογικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσετε. Ιατρικές υπηρεσίες όπως: γενικούς ιατρικούς ελέγχους, παθολογικά, γυναικολογικά, ορθοπεδικά και αλλεργικά θέματα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σε όλη την οικογένεια (παιδιά και ενήλικες).

  Ο ιατρός έχει πάντοτε ως στόχο το να παρέχει συνεχώς, τη βέλτιστη ιατρική φροντίδα, δίπλα σας. Πρωτοβάθμια περίθαλψη για τους Έλληνες ασθενείς, καθώς επίσης και για τους τουρίστες του εξωτερικού, με τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να συνεννοηθεί και στα αγγλικά.

  Έγκαιρη Ιατρική Διάγνωση

  Έγκαιρη Διάγνωση

  Διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς του δικτύου, για ένα πλήθος ιατρικών προβλημάτων και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη.

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  Υπηρεσίες ιατρικών ελέγχων, παθολογικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών και αλλεργικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

  Γιατρός Κατ' Οίκον

  Γιατρός Κατ’ Οίκον

  Ο ιατρός του δικτύου μας έχει πάντα στόχο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα αγγλικά.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  Είναι γεγονός πως κατά τους θερμούς μήνες του έτους, υποφέρουμε από ασθένειες που συναντώνται πιο σπάνια τον υπόλοιπο χρόνο. Αλλεργίες στις κοιλότητες των ματιών ή και σε άλλες περιοχές, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν σπυράκια και ερεθισμούς, επίμονο και έντονο βήξιμο, τσιμπήματα εντόμων ή θαλάσσια τσιμπήματα, πρησμένες αμυγδαλές τους καλοκαιρινούς μήνες κλπ, θα πρέπει να ελέγχονται άμεσα από έναν έμπειρο ιατρό. Πιο ειδικά, ιατρικά ζητήματα όπως: εμβοές και πόνοι σε αυτιά και μύτη, αναπνευστικά και άλλα προβλήματα λόγω καύσωνα, εγκαύματα, λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες ή γυναικολογικά ζητήματα όπως κολπίτιδες.

  Το ιατρείο του δικτύου στη Χανιώτη, σας καλύπτει απέναντι σε κάθε αιφνίδια ιατρική ανάγκη περίθαλψης, όπως χτυπήματα ή σπασίματα, εκδορές και εξαρθρώσεις. Το ιατρικό μας προσωπικό είναι κοντά σας για ιατρικά θέματα που αφορούν παιδιά και ενήλικες ασθενείς. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού ή και έκτακτης επίσκεψης, ειδικά για τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

  Εκτός των ωρών λειτουργίας του ιατρείου που θα βρείτε παρακάτω, ο γιατρός στη Χανιώτη εφημερεύει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο (ιατρός on call) για τα επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας στην οικογένεια σας συνεχή προστασία, δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού στο σπίτι του ασθενούς, βοηθώντας του ηλικιωμένους ή εκείνους που δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μετακίνησης.

  Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς κανένα άγχος. Τώρα έχετε δίπλα σας πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη άμεσα διαθέσιμη, σε περίπτωση που τη χρειαστείτε.

  Ιατρείο στη
  Χανιώτη Χαλκιδικής

  Ή μπορείτε να χρησιμοποιείτε
  τον χάρτη που ακολουθεί

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00