Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης
 • Ελληνικά
 • English
 • Русский
 • Română
 • български
 • Српски језик
 • Ιατρείο Πευκοχωρίου

  Ιατρείο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

  ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

  Η άμεση πρόσβαση σε γιατρό για παιδιά και ενήλικες κατά τη διάρκεια των διακοπών, αποτελεί δικαίωμα καθενός. Το δίκτυο Halkidiki Doctors με ιατρεία σε όλη τη Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές, δημιουργήθηκε ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη σας για άμεση διάγνωση, από έμπειρους ιατρούς.

  Ιατρική κάλυψη στη διάθεση σας όλο το εικοσιτετράωρο. Άμεση κλινική και ιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη στο Πευκοχώρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και ειδικότερα στο νότιο τμήμα του πρώτου ποδιού.

  Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε διαγνωστικό κέντρο ή γενικό ιατρό στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και το Πευκοχώρι. Ειδικά για το νότιο τμήμα του πρώτου ποδιού και τις γύρω περιοχές, όπως το Παλιούρι και την Αγία Παρασκευή, το ιατρείο είναι δίπλα σας για οποιοδήποτε ιατρικό επείγον προκύψει. Άμεση πρόσβαση στο ιατρείο, που θα το βρείτε στη γωνία της διασταύρωσης προς την προβλήτα, στον κεντρικό δρόμο του Πευκοχωρίου.

  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ – 24ΩΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

  Στο δίκτυο ιατρείων, παρέχουμε διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς. Αυτές αφορούν ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη. Ιατρικές υπηρεσίες όπως γενικούς ιατρικούς ελέγχους, παθολογικά, γυναικολογικά, ορθοπεδικά και αλλεργικά θέματα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σε ενήλικες, παιδιά και γενικά όλη την οικογένεια. Ο ιατρός έχει πάντοτε ως στόχο να σας παρέχει συνεχώς, τη βέλτιστη φροντίδα, δίπλα σας. Πρωτοβάθμια περίθαλψη φυσικά για τους Έλληνες ασθενείς που διαμένουν στην περιοχή. Όπως επίσης και για τους τουρίστες του εξωτερικού, με τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να συνεννοηθεί και στα αγγλικά.

  Έγκαιρη Ιατρική Διάγνωση

  Έγκαιρη Διάγνωση

  Διαγνωστικές υπηρεσίες από επιλεγμένους ιατρούς του δικτύου, για ένα πλήθος ιατρικών προβλημάτων και εξετάσεων, άμεσης ανάγκης και μη.

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  24ωρη Ιατρική Κάλυψη

  Υπηρεσίες ιατρικών ελέγχων, παθολογικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών και αλλεργικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

  Γιατρός Κατ' Οίκον

  Γιατρός Κατ’ Οίκον

  Ο ιατρός του δικτύου μας έχει πάντα στόχο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα αγγλικά.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  Είναι δεδομένο πως κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών του χρόνου, υποφέρουμε από ασθένειες που συναντώνται πιο σπάνια το υπόλοιπο έτος. Αλλεργίες στα μάτια ή και άλλες περιοχές μπορούν να προκαλέσουν σπυράκια και ερεθισμούς. Επίμονος βήχας, τσιμπήματα εντόμων ή θαλάσσια τσιμπήματα, πρησμένες αμυγδαλές το καλοκαίρι, θα πρέπει να ελέγχονται άμεσα από έναν γιατρό με εμπειρία σε εποχιακά ιατρικά θέματα. Συγκεκριμένα, τα ιατρικά ζητήματα όπως: εμβοές και πόνοι στα αυτιά, αναπνευστικά και λοιπά προβλήματα λόγω καύσωνα, εγκαύματα, λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες ή γυναικολογικά ζητήματα όπως οι κολπίτιδες.

  Το ιατρείο στο Πευκοχώρι, σας έχει καλυμμένους απέναντι σε όλες τις αιφνίδιες ιατρικές ανάγκες περίθαλψης, όπως χτυπήματα και σπασίματα, εκδορές ή εξαρθρώσεις. Το ιατρικό μας προσωπικό είναι κοντά σας τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες ασθενείς. Έχετε τη δυνατότητα για κλείσιμο ραντεβού ή και έκτακτης επίσκεψης, για όλα τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

  Εκτός των ωρών λειτουργίας του ιατρείου που θα βρείτε παρακάτω, ο γιατρός στο Πευκοχώρι εφημερεύει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο (ιατρός on call) για τα επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας σας συνεχή προστασία, δίπλα σας. Ακόμη, το ιατρείο σας δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού κατ’ οίκον. Βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους ηλικιωμένους ή εκείνους που δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μετακίνησης.

  Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς άγχος. Τώρα έχετε δίπλα σας πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, άμεσα διαθέσιμη όποτε και αν τη χρειαστείτε.

  Ιατρείο στο
  Πευκοχώρι Χαλκιδικής

  Ή μπορείτε να χρησιμοποιείτε
  τον χάρτη που ακολουθεί

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00